Novice 2007

Silvestrovanje_na_prostem20071Okrog 1.500 obiskovalcev je novo leto pričakalo na Trgu osvoboditve v Lenartu. Silvestrovanje je organizirala občina Lenart. Zabava z ansamblom Lisjaki se je pričela ob 22. uri. Ob polnoči je zbrane na Trgu osvoboditve pozdravil in jim zaželel vse dobro v novem letu župan Občine Lenart mag. Janez Kramberger. Sledil je ognjemet, ki je kljub meglenemu vremenu razsvetlil nebo nad Lenartom.Več o silvestrovanju na prostem v Fotogaleriji ali kliknite TUKAJ!

 

Več ...

 
Priela_delovati_meteoroloka_postaja_rmljenakiV mesecu decembru je pričela delovati meteorološka postaja v Črmljenšaku. Podatke iz meteorološke postaje si lahko ogledate na povezavi http://spletni2.furs.gov.si/agromet/Index.htmPovezava pa je dodana tudi med zanimive povezave v okvirčku na spletni strani desno spodaj.
 
Pihalni orkester MOL iz Lenarta je v soboto, 22. decembra, organiziral v Športni dvorani Lenart, prireditev v počastitev 50-letnice godbeništva v Lenartu in ob 15. obletnici pihalne godbe z naslovom: »HALO EVROPA – PRAZNUJMO SKUPAJ!"

Več ...

 
Boiek_obiskuje_otrokeV času od 18. do 22. decembra Občina Lenart organizira božične obdaritve za 500 otrok iz Občine Lenart in lutkovno predstavo Kdo je napravil Vidku srajčico, v izvedbi Lutkovnega gledališča PIKA iz Lenarta.
 
10._seja_svetnikov_Obine_LenartV četrtek, 13. decembra, so se na 10 seji sestali svetniki Občine Lenart. Svetniki so sprejeli Odlok o spremembah in dopolnitvah zazidalnega načrta za območje stanovanjsko-obrtne cone v Lenartu, Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o prostorsko ureditvenih pogojih v občini Lenart in Odlok o dopolnitvah odloka o predkupni pravici Občine Lenart ter Odlok o ustanovitvi organa skupne občinske uprave inšpekcijskega nadzora Medobčinski inšpektorat.

Več ...

 
Več člankov...