Novice 2008

NOVOLETNI_KONCERT_SLOVENSKOGORISKEGA_PIHALNEGA_ORKESTRA_MOL7V nedeljo, 28. decembra, je v Športni dvorani Lenart potekal NOVOLETNI KONCERT SLOVENSKOGORIŠKEGA PIHALNEGA ORKESTRA MOL.

Več ...

 
Z_baklama_k_polninici3Tudi letos so se v Voličini odpravili k polnočnici z baklami.

Več ...

 
Boino_novoletni_sejemDruštvo za razvoj podeželja LAS Ovtar Slovenskih goric je od 18. do 23. decembra organiziralo Božično-novoletni sejem. Na njem je bilo v tem času možno kupiti domače kakovostne izdelke in domače pridelke, ki izražajo geografsko poreklo, kvaliteto in tradicijo iz različnih materialov in so lahko primerni za obdarovanje.Namen sejma pa je bil spodbuajti in krepiti družbeno vlogo prodelovalcev, predelovalcev in izdelovalcev domačih izdelkov obrti v javnem in zasebnem življenju, ki ima pozitiven rezultat pri ponudniku.

Več ...

 

17._seja_lenarkih_obinskih_svetnikov4V torek, 17. decembra, so se na zadnji letošnji, 17. seji, sestali svetniki Občine Lenart. Na začetku seje je župan mag. Janez Kramberger na predlog svetnikov z dnevnega reda umaknil točko o strokovnih podlagah Prostorske umestitve - enostanovanjske stavbe v nizu - pet objektov v Spodnji Voličini.

Več ...

 
Boiek_obiskal_otroke_v_Voliini4V nedeljo, 21. decembra, se je dobri mož - Božiček mudil v Kulturnem domu Voličina, kjer je obdaril otroke stare od 1. do 7. let. Občina Lenart pa je poskrbela, da so si otroci lahko tudi ogledali lutkovno predstavo Pika nogavička v izvedbi Lutkovnega gladališča Pika iz Lenarta.
 
Več člankov...