Novice 2009

Boino_novoletna_obdaritev_otrok_v_VoliiniV nedeljo, 20. decembra, je v Domu kulture Voličina potekala božično novoletna obdaritev otrok, starih od 1 do vključno 7 let. Otroci so si ogledali predstavo Pika nogavička v izvedbi lutkovnega gledališče PIKA, po predstavi je otroke obiskal Božiček.

Več ...

 

BOINO-NOVOLETNI_SEJEM_2009V času od 18. do 20. decembra je v Centru Slovenskih goric v Lenartu potekal že drugi božično-novoletni sejem, ki ga je organiziralo Društvo za razvoj podeželja »Las Ovtar Slovenskih goric«. Na stojnicah se je obiskovalcem predstavilo dvajset ponudnikov z res raznovrstno ponudbo iz Slovenskih goric.

Več ...

 
Boino_novoletna_obdaritev_otrok_v_LenartuV soboto, 19. decembra, je bila v Domu kulture Lenart božično novoletna obdaritev otrok, starih od ena do vključno sedem let. Zaradi velikega števila otrok sta bili organizirani dve prireditvi, in sicer ob 10. in 12. uri. Otroke so razveselili člani in članice lutkovnega gledališča PIKA s predstavo Pika Nogavička, po predstavi je otroke obiskal Božiček.

Več ...

 
24._redna_seja_lenarkih_svetnikovV četrtek, 17. decembra, so se na 24. redni seji sestali svetniki Občine Lenart.

Več ...

 
Okrasili_boino-novoletno_jelkoV teh predprazničnih dneh so učenci prvega, drugega in tretjega razreda OŠ Lenart pod vodstvom učiteljice Slavice Toplak okrasili v centru mesta Lenart deset božično-novoletnih dreves. Okrašena drevesca stojijo pred stavbo Občine Lenart, Centra Slovenskih goric, Kulturnim domom v Lenartu, pred stavbo Srednje glasbene šole in Knjižnico Lenart.

Več ...

 
Več člankov...