Novice 2010

SILVESTROVANJE_V_LENARTU1Slovo od starega leta in skok v leto 2011 je bil v Lenartu vesel in razigran. Na Trgu osvoboditve se je zbrala množica ljudi, ki je bučno nazdravila novemu letu, ob zvokih ansambla Štajerski fakini. Sreče in zdravja v novem letu je voščil tudi župan mag. Janez Kramberger. Kmalu po polnoči je nebo nad Lenartom razsvetlil ognjemet.

Več ...

 
BOINA_OBDARITEV_OTROK_V_VOLIINI5BOŽIČNA OBDARITEV OTROK V VOLIČINI.

Več ...

 
Predstava_Grdi_raekV soboto, 18. decembra, je bila v Lenartu predstave Grdi raček, ki jo je uprizorila Otroška dramska skupina KUD Vitomarci.

Več ...

 
BOINA_OBDARITEV_OTROK_V_LENARTU5V soboto, 18. decembra, je bila v Športni dvorani Lenart božično novoletna  obdaritev otrok, starih od ena do vključno sedem let. Otroke so razveselili člani in članice Lutkovnega gledališča PIKA s predstavo Rdeča žoga, po predstavi je otroke obiskal Božiček in razdelil darila.

Več ...

 
KONCERT_ZBORA_BEE_GEESUS_IN_KVARTETA_4GIVEN_CERKEV_SV._LENARTAKoncert pevskega zbora BEE GEESUS IN KVARTETA 4GIVEN je lenarško cerkev napolnil s pozitivno energijo in prazničnim vzdušjem. Dolg aplavz je bil odgovor na doživeto petje članov zbora. Nepozabno in posebno doživetje gospel glasbe ter mojstrska izvedba mladih pevcev sta k sodelovanju pritegnila obiskovalce v lenarški cerkvi, ki so zapeli skupaj s člani zbora.

Več ...

 
Več člankov...