Novice 2011

BOINI_SEJEM_V_CENTRU_SLOVENSKIH_GORIC1Božični sejem ..

Več ...

 
medvedek_isce_varuskoPREDSTAVA MEDVEDEK IŠČE VARUŠKO je potekala na Trgu osvoboditve v Lenartu, v petek, 23. decembra 2011. Otroške prireditve na Trgu osvoboditve so se zaključile s predstavo Medvedek išče varuško, v izvedbi dramske skupine OŠ Sladi vrh, Podružnična šola Zg. Velka.
 
sejemPrireditve ob božičnem sejmu so se iztekle, nastopili so Pevci Društva upokojencev Cerkvenjak, Mešani pevski zbor Društva invalidov Lenart, Slovenskogoriški glasovi in Moški pevski zbor Obrtnik Lenart.
 

KONCERT_PIHALNE_GODBE_MOL9Slovenskogoriški pihalni orkester MOL Lenart je praznične adventne dni obarval z božičnimi melodijami, madžarskim čardašom in koračnicami. Koncert je potekal v nedeljo, 18. decembra.

Več ...

 
ANITA_KRALJ_IN_OTROKI_ZBOR_SVETI_FRANIEK1Anita Kralj in otroški zbor sv. Frančišek iz Sv. Trojice so z božičnimi pesmimi ogreli hladen decembrski večer v soboto, 17. decembra na Trgu osvoboditve v Lenartu.

Več ...

 
BOIKOV_PRIDNOMETER2V soboto, 17. decembra, sta na Trgu osvoboditve palčka Lenko in Bolfenk sta otrokom merila pridnost, na koncu pa je otroke presenetil še Božiček.

Več ...

 
OBDARITEV_OTROK_V_VOLIINI_IN_LENARTU1V Voličini in Lenartu je Občina Lenart pripravila obdaritev za skoraj 600 otrok. Otroci so si ogledali lutkovno predstavo Žabec je junak v izvedbi Lutkovnega gledališča PIKA iz Lenarta.

Več ...

 
Več člankov...