Slovenski regionalno razvojni sklad, Ribnica je v Uradnem listu Republike Slovenije št. 7/2011 dne 4.2.2011 objavil dva javna razpisa, in sicer:
1. Javni razpis za dodeljevanje sredstev, namenjenih za financiranje projektov lokalne in regionalne javne infrastrukture in
2. Javni razpis za financiranje investicijskih projektov podjetniškega značaja in projektov na področju kmetijske predelave, trženja in dopolnilnih dejavnosti.
Oba razpisa s celotno razpisno dokumentacijo sta objavljena na spletni strani Sklada.

Dva razpisa, in sicer za financiranje investicijskih projektov na področju primarne kmetijske pridelave ter za dodelitev sredstev projektom za ustvarjanje gospodarske osnove za avtohtoni narodni skupnosti za leto 2011, sta v pripravi in bosta predvidoma objavljena tudi v mesecu februarju.

V prilogi dopisa vam posredujemo povzetka obeh javnih razpisov in vas prosimo, da informacijo o razpisanih ugodnih posojilnih sredstvih pregledate, posredujete vsem zainteresiranim oziroma jo objavite na vaši spletni strani.

V želji čim boljše priprave in izvedbe bodočih razpisov pa vas tudi prosimo, da predlagate vašega sodelavca, ki bi bil pripravljen sodelovati kot zunanji ekspert svetovalec pri pripravi bodočih razpisov z namenom, da bi bili končnemu uporabniku čim prijaznejši.

Interesenti lahko pridobijo dodatne informacije na Skladu, vsak delavnik od 9. do 12 ure ter tudi na tel. št.: 01/836-19-53 oz. na naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Vse o navedenih javnih razpisih najdete na spletnih straneh Sklada: http://www.regionalnisklad.si ali http://www.regioonalnisklad/razpisi.html.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

Velislav Žvipelj
direktor

Ribnica, 4.2.2011

 Javni razpisi Slovenskega regionalno razvojnega sklada v letu 2011