IMG_9975V sredo, 4. julija 2012 je potekal obisk Vlade RS v Podravski regiji, in sicer na območju Maribora, Pesnice, Slovenske Bistrice in Lenarta. Člani Vlade RS so imeli delovne obiske tudi v Lenartu.
Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec je obiskal podjetje TBP Tovarna bovdenov in plastike d.d. Lenart, kjer je imel razgovore z direktorjem Stanislavom Loncnerjem. Minister za zdravje Tomaž Gantar se je v Zdravstvenem domu Lenart srečal z direktorjem ZD Jožefom Krambergerjem.

V Centru Slovenskih goric je potekala tiskovna konferenca predsednika Vlade RS Janeza Janše, ki sta se je udeležila tudi mag. Radovan Žerjav, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo in Zvone Černač, minister za infrastrukturo in prostor.

V Domu kulture Lenart je ure potekalo Srečanje Vlade Republike Slovenije z župani, gospodarstveniki, poslanci in svetniki DS RS z območja Lenarta in Pesnice. Srečanja so se udeležili Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve, Franc Bogovič, minister za kmetijstvo in okolje, Zvone Černač, minister za infrastrukturo in prostor, Matjaž Longar, državni sekretar v Uradu Vlade RS za zamejce in Slovence po svetu. Srečanja se je udeležilo precej gospodarstvenikov, županov, predstavnikov političnih strank in druge zainteresirane javnosti. Tehtna vprašanja so zastavili zlasti župani občin z območja UE Lenart.

 

 

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 03 December 2014 08:57)