darja_191Praznični december je živahen, zlasti v Lenartu, kjer skoraj vsak dan potekajo prireditve na različnih prizoriščih, bogata je ponudba kulturnih dogodkov zlati za otroke. Ob petkih in sobotah je svoja vrata ponovno odprl božično novoletni sejem, s spremljajočimi prireditvami, ki poteka v Centru Slovenskih goric. V petek, 7. decembra je otroke razveselil božiček in predstava Medvedka na snegu, ki sta jo zaigrali članici Teatra za vse iz Jesenic. »Starejši« so prisluhnili pevcem Vokalne skupine izpod Vurberga, Pevkam ljudskih pesmi Društva upokojencev Lenart in Ljudskim pevcem kulturno turističnega društva Selce.

Stojnice ponujajo bogato izbiro raznih izdelkov, pridelkov, domačih dobrot, izdelkov domače in umetne obrti ponudnikov iz območja Upravne enote Lenart.
V soboto, 8. decembra so nastopili člani Lutkovne skupine iz OŠ Sladki vrh, s predstavo Zajčkon in volk. Mali igralci, ki obiskujejo 2. in 3. razred, so navdušili otroke in odrasle, po obisku Božička so zapeli Vanja Fekonja, Denis Čuček in Lucija Dajčman.

 

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 03 December 2014 08:51)