Novice 2014

L4382-03_CustomKljub ostremu mrazu je bilo silvestrovanje na Trgu osvoboditve  veselo, bučno, ob dobri glasbi ansambla Trubadurji. Obiskovalcev je bilo nekaj manj, kot v preteklih letih, vendar je bil trg kljub vsemu poln. Ker je bil mraz hud, je bilo kuhano vino, ki so ga ponujali domači vinogradniki še posebno dobrodošlo. Ob polnoči pa dobre želje župana Janeza Krambergerja, nebo so razsvetlili  številni manjši  ognjemeti, ki so jih "izstrelili"  Lenartčani, šampanjec, dobre želje, glasba in vesela zabava, ...

Zadnjič posodobljeno (Četrtek, 08 Januar 2015 12:43)

 

zlata_zavernikV soboto 27. decembra 2014, sta v krogu domačih in prijateljev praznovala 50 let zakonskega življenja Marija in Mirko Zavernik. Pred 50. leti sta zakon sklenila v Lenartu. Tokrat sta svojo »večno« zaobljubo opravila v prostorih gostilne Knuplež v Močni, kjer je zlatoporočni obred opravil župan Občine Lenart mag. Janez Kramberger.

Zadnjič posodobljeno (Torek, 20 Januar 2015 10:05)

Več ...

 

 Javna razprava o predlogu proračuna za leto 2015

Dokumenti:

- Odlok o proračunu Občine Lenart za leto 2015

- Obrazložitev

- Splošni del

Posebni del

- Načrt razvojnih programov

- Kadrovski načrt

- Načrt ravnanja z nepremičnim premoženjem

Zadnjič posodobljeno (Torek, 23 December 2014 18:18)

 
POROČILO O 1. SEJI Občinskega sveta Občine Lenart, ki je bila v  torek, dne 23. decembra 2014 ob 16.00 uri

PREDLOG DNEVNEGA REDA:
1 Ugotovitev sklepčnosti.
2 Pregled zapisa sklepov konstitutivne seje.
3 Pregled zapisa sklepov 1. dopisne seje občinskega sveta.
4 Potrditev dnevnega reda.
5 Poročilo župana.
6 Pobude in vprašanja.

Zadnjič posodobljeno (Torek, 06 Januar 2015 11:10)

Več ...

 
DSC03614_CustomBožični sejem in božično – novoletne  prireditve na Trgu osvoboditve  so se iztekle. Bilo je veselo, zabavno, družabno, za vsakogar nekaj. Ponudba domačih dobrot, kuhanega vina, čaja na stojnicah in bogata bera najrazličnejših drobnih daril, vse domače pridelave in izdelave. Za otroke Božiček in otroške predstave, za mlade ritmi rocka, za adventno vzdušje pa melodije božičnih pesmi. Ljudje so radi prihajali na trg. Dogajanje se je zaključilo s predstavo Nebesno gledališče, v izvedbi lutkovne skupine Deteljice iz OŠ Benedikt, zapele so tudi članice vokalne skupine Amista iz Voličine, prisluhnili smo tudi zvokom ansambla Slovenski odmev.

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 24 December 2014 11:32)

 
DSC03413_CustomPredzadnji dan dogajanj na Trgu osvoboditve v Lenartu je bilo znova veselo, razposajeno in živahno. Otroke so zabavali člani dramske skupine Kalimero iz Vitomarcev s predstavo Obuti maček. Otroci so ob zvitih vragolijah Obutega mačka uživali in so se vživeli v predstavo. Božiček je z lepo zgodbico še dodatno razvnel otroke. Nadaljevanje večera je potekalo v prijetnem druženju, ob kuhanem vinu, klepetu in ob dobri glasbi skupine Silence in Mama  rekla.

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 24 December 2014 11:31)

 
13_12_CustomV soboto, 13. decembra je bilo na Trgu osvoboditve v Lenartu znova veselo druženje. Dogajanje je  pritegnilo ljudi vseh generacij, saj je bilo v programu  za vsakogar nekaj.  Sobotni kulturni program je trajal kar 3 ure. Najprej so vzgojiteljice iz Vrtca Sv. Ana otroke razveselile z lepo zgodbo, z  zanimivimi kostumi v zgodbi Ježkov veliki strahec. Božiček ni obiskal le otrok, ampak  se je ustavil tudi ob stojnicah zrazsnovrstno ponudbo.  V nadaljevanju programa so zaplesali otroci, ki obiskujejo pouk plesa pri klubu Plesna dimenzija iz Lenarta. Veselje ob plesu in ob udarnih ritmih je prevzelo tudi gledalce.  Božične pesmi je zapel Nejc Kurbus, predstavili so se tudi člani vokalne skupine fantje izpod Vurberga, z božičnim programom nas je razveselil tudi Jurovski oktet.

Zadnjič posodobljeno (Nedelja, 21 December 2014 19:03)

 
Več člankov...